ACTIONclima LMH
▣ ACTIONclima L-M-H
Motorizare

■ O gamă largă de motorizări este disponibilă (“L-M-H”) și capabilă să satisfacă orice solicitare de performanță a aerului ESP-Qa (Qa=debit de aer; ESP=presiune statică).

■ Motorizarea poate fi compusă din: 1 motor cu trei faze 400Vac + 1 ventilator centrifugal + 1 roată de motor + 1 centură de ventilator, suport motor pentru sanie, anti-vibrație, paranteze. Iar aceasta este doar o secțiune completă a ventilatorului.

■ Disponibile, următoarele motorizări cu motor trifazic 400Vac + transmisie cu curea / scripete (3 raze “L-M-H”):
– Motorizări “L” (joasă): Ventilatoare cu lame frontale, potrivite pentru presiuni scăzute de la 30-1000 Pa. Ieșire dreptunghiulară.
– Motorizări “M” (Mediu): Ventilatoare cu lame frontale, potrivite pentru presiuni medii de la 30 la 1500 Pa. Ieșire pătrată.
– Motorizări “H” (înaltă): Ventilatoare cu lame reversibile, potrivite pentru presiune înaltă, 600-2500 Pa. Ieșire pătrată.

■ Disponibile și următoarele motorizări cu motor monofazat de 230Vac: asincron cu 6 poli (max 900RPM = unitate extrem de silențios), asincron cu 4 poli (max 1400RPM = unitate de presiune ridicată) și BRUSHLESS.

Cumpara produsele ACTIONclima L-M-H

Cumpără aceste produse, direct din magazinul nostru online – Click aici!

▣ Descarcă manualele tehnice pentru L-M-H

Ghid produse LMH (eng/it) – Download de aici

« Înapoi la produse