ACTIONclima AIR
ACTIONclima AIR

Dispozitive aeraulice

Amortizoare și dispozitive aeraulice

ACTIONclima
ACTIONclima FX

Cumpără aceste produse

Cumpără aceste produse din magazinul nostru online, din rețeaua de magazine Daver. Click pe legătura de mai sus pentru a accesa magazinul nostru.

Sună un consultant

Ai nevoie de ajutor? Un consultant ACTIONclima este mereu la dispoziția ta. Click pe legătura de mai sus și intră în legătură cu consultantul.

Contactează-ne

Suntem aici pentru clienţii noştri. Accesează pagina de contact, prin butonul de mai sus, pentru a afla toate detaliile de contact.

Despre produse:

– Gamă largă de dispozitive și accesorii aeraulice:
– Amortizoare de aer.
– Amortizoare de incendiu certificate.
– Diferite tipuri de motoare (pornire/oprire, 3 puncte, modulare) pentru amortizoare de aer.
– Termostate anti-îngheț și accesorii pentru amortizoare de aer.
– Ansambluri antivibrație cu și fără flanșe.
– Flanșe ductile.
– Găuri, inele în orice formă și dimensiuni de conexiuni (formă circulară, eliptică, semicirculară, pătrată, dreptunghiulară, etc.) potrivite pentru conectarea unităților noastre cu conductele de aer primar, conductele de aer exterioare, recirculatoarele conductelor de aer, admisia aerului și alimentarea cu aer.

Configurabilitate și compoziții libere ale diferitelor dispozitive/conexiuni în conformitate cu cerințele clienților: poate fi efectuată orice poziție pe panoul superior, partea de jos, partea dreaptă, partea stângă.

BIONIZER: dispozitiv de ionizare pentru purificarea aerului, special conceput pentru a fi instalat în orice unitate de tratare a aerului pentru medii civile/casnice/comerciale/industriale.