Despre companie

ACTIONclima este o companie producătoare de sisteme și unități pentru aer condiționat, din Italia, născută prin combinarea moștenirii umane și profesionale, cumulată în decenii de experiență în domeniul aerului condiționat și tratării aerului.

ACTIONclima proiectează și produce ventiloconvectoare și unități de tratare a aerului pentru locuințe (case), spații comerciale (birouri, magazine, baruri, hoteluri) și aplicații industriale. Competența de management a companiei permite ACTIONclima să urmărească obiective ambițioase în ceea ce privește calitatea produselor și serviciile oferite clienților.

Misiunea companiei este proiectarea, producția și vânzarea unei game largi de unități de tratare a aerului, puternic inspirată de sloganul Made in Italy, angajând în această misiune calitatea superioară și componentele riguros selectate.

Competența, versatilitatea produselor, flexibilitatea serviciilor și acțiunile dinamice sunt caracteristicile principale sub care a fost creată ACTIONclima, pentru a concura pe o piață din ce în ce mai dinamică, mai specializată și mai competitivă.

ACTIONclima România

Despre echipa noastră

Echipa ACTIONclima are cunoștințe semnificative în domeniu, datorate experienței manageriale acumulată în timp prin experiențe importante, dar și din cauza timpului petrecut în poziții tehnice, productive și comerciale, în cadrul companiilor de aer condiționat calificate.

Know-how-ul dobândit, tendințele pietei, precizia în alegerea design-ului, îi permit echipei ACTIONclima să ofere clienților un produs de actualitate, în continuă evoluție.

Competența, flexibilitatea și dinamismul sunt activele echipei ACTIONclima, pentru a face față unei piețe caracterizate de evoluția sa rapidă și cererea constantă de specializare.

Iar specializarea înseamnă inovație permanentă a produselor, bazată pe factorii de piață actuali, cu o atenție maximă asupra calității, care decid utilizarea principalelor componente, proiectate generos pentru a obține performanțe ridicate, economie de energie, mediu prietenos și fiabilitate.

O abordare orientată către client este filozofia care conduce activitatea echipei ACTIONclima. Această filozofie ne face atenți la cerințele clienților, în legătură cercetarea și inovația din domeniu și aduce cu ea rezultatele optime atunci când vorbim despre relația noastră cu clientul.

ACTIONclima România