ACTIONclima ELECTR
ACTIONclima ELECTR

Accesorii

Dispozitive electrice, board-uri

ACTIONclima
ACTIONclima FX

Cumpără aceste produse

Cumpără aceste produse din magazinul nostru online, din rețeaua de magazine Daver. Click pe legătura de mai sus pentru a accesa magazinul nostru.

Sună un consultant

Ai nevoie de ajutor? Un consultant ACTIONclima este mereu la dispoziția ta. Click pe legătura de mai sus și intră în legătură cu consultantul.

Contactează-ne

Suntem aici pentru clienţii noştri. Accesează pagina de contact, prin butonul de mai sus, pentru a afla toate detaliile de contact.

Despre produse:

– ACTIONclima fabrică nu numai unități standard (echipate cu cablare electrică standard și reglare standard), dar și unități prevăzute cu panouri electrice și de comandă a consumului de putere.

– Datorită cooperării active cu clienții și analizei atente a solicitărilor, ACTIONclima a dobândit o experiență semnificativă în fabricarea oricărui cablaj electric.

– Gama largă de dispozitive (autotransformatoare, transformatoare, întrerupătoare de presiune diferențială, termostate, încălzitoare electrice, relee, contactori, întrerupătoare magnetotermice, convertizoare etc.) sunt frecvent solicitate și utilizate.

– Gama largă de dispozitive (autotransformatoare, transformatoare, întrerupătoare de presiune diferențială, termostate, încălzitoare electrice, relee, contactori, întrerupătoare magnetotermice, convertizoare etc.) sunt frecvent solicitate și utilizate:
– Pentru a realiza sisteme de reglare sau cablarea electrică la comandă.
– Pentru a satisface cererile/nevoile specifice ale clientului/utilizatorului.
– Pentru a furniza contacte suplimentare, alarme, în funcție de necesități etc.

– Dispozitive electrice și plăci electrice disponibile și pentru motoare electrice și încălzitoare electrice.

– Personalul de înaltă calificare ACTIONclima, va instala echipamentul necesar și va compune configurații în funcție de cablurile electrice pre-existente, oferind clienților o serie completă, funcțională, testată și fabricată în conformitate cu normele electrice și reglementările de siguranță.