ACTIONclima MOTORIZ
ACTIONclima MOTORIZ

Accesorii

Motorizare, gamă largă de motorizări

ACTIONclima
ACTIONclima MOTORIZ

Modele disponibile:

Datorită motorizărilor propuse în această anexă, clientul își poate configura singur secțiuni din unitățile ACTIONclima, secțiuni care vor fi apoi construite/asamblate și testate în fabrica ACTIONclima, garantând simplitate și timpi minimi de instalare.

ACTIONclima MOTORIZ-D

Cuplat direct
AC~230V
3 viteze, SEE

ACTIONclima MOTORIZ-DE

Cuplat direct
Brushless
EC~230V, HEE

ACTIONclima MOTORIZ-L

Transmisie
MOT AC~400V, SEE
Low ESP

ACTIONclima MOTORIZ-M

Transmisie
MOT AC~400V, SEE
Medium ESP

ACTIONclima MOTORIZ-H

Transmisie
MOT AC~400V, HEE
High ESP

ACTIONclima MOTORIZ-PT

Priză ventilator
AC~400V
SEE

ACTIONclima MOTORIZ-PE

Priză ventilator
Brushless
EC~230V, HEE

ACTIONclima MOTORIZ-PTE

Priză ventilator
Brushless
EC~400V, HEE

ACTIONclima MOTORIZ-P1TE

Priză ventilator
Brushless
EC~400V, HHEE

ACTIONclima MOTORIZ-HTE

Cuplat direct
Brushless
EC~400V, HHEE

Cumpără aceste produse

Cumpără aceste produse din magazinul nostru online, din rețeaua de magazine Daver. Click pe legătura de mai sus pentru a accesa magazinul nostru.

Sună un consultant

Ai nevoie de ajutor? Un consultant ACTIONclima este mereu la dispoziția ta. Click pe legătura de mai sus și intră în legătură cu consultantul.

Contactează-ne

Suntem aici pentru clienţii noştri. Accesează pagina de contact, prin butonul de mai sus, pentru a afla toate detaliile de contact.

Despre produs:

– O gamă largă de motorizări este disponibilă (“L-M-H”) și capabilă să satisfacă orice solicitare de performanță a aerului ESP-Qa (Qa=debit de aer; ESP=presiune statică).

– Motorizarea poate fi compusă din: 1 motor cu trei faze 400Vac + 1 ventilator centrifugal + 1 roată de motor + 1 centură de ventilator, suport motor pentru sanie, anti-vibrație, paranteze. Iar aceasta este doar o secțiune completă a ventilatorului.

– Disponibile, următoarele motorizări cu motor trifazic 400Vac + transmisie cu curea / scripete (3 raze “L-M-H”):
– Motorizări “L” (joasă): Ventilatoare cu lame frontale, potrivite pentru presiuni scăzute de la 30-1000 Pa. Ieșire dreptunghiulară.
– Motorizări “M” (Mediu): Ventilatoare cu lame frontale, potrivite pentru presiuni medii de la 30 la 1500 Pa. Ieșire pătrată.
– Motorizări “H” (înaltă): Ventilatoare cu lame reversibile, potrivite pentru presiune înaltă, 600-2500 Pa. Ieșire pătrată.

– Disponibile și următoarele motorizări cu motor monofazat de 230Vac: asincron cu 6 poli (max 900RPM = unitate extrem de silențios), asincron cu 4 poli (max 1400RPM = unitate de presiune ridicată) și BRUSHLESS.