ACTIONclima WATER
ACTIONclima WATER

Accesorii apă

Dispozitive și accesorii pentru apă

ACTIONclima WATER
ACTIONclima WATER

Cumpără aceste produse

Cumpără aceste produse din magazinul nostru online, din rețeaua de magazine Daver. Click pe legătura de mai sus pentru a accesa magazinul nostru.

Sună un consultant

Ai nevoie de ajutor? Un consultant ACTIONclima este mereu la dispoziția ta. Click pe legătura de mai sus și intră în legătură cu consultantul.

Contactează-ne

Suntem aici pentru clienţii noştri. Accesează pagina de contact, prin butonul de mai sus, pentru a afla toate detaliile de contact.

Despre produse:

– Datorită articolelor propuse în această anexă, clientul poate configura în mod liber partea „hidraulică” a unităților noastre, care va fi apoi construită/asamblată și testată în fabrica noastră, garantând simplitate și timpi minimi de instalare.

– ACTIONclima produce nu numai unitati standard (dotate cu regulator standard, supape si echipamente de apa), ci si unitati cu solutii speciale pe partea de apa si truse hidraulice personalizate. Din ce în ce mai des clientul caută soluții complete, integrate, la cheie, montate și testate în companie, soluții prestabilite anterior pentru o instalare ușoară și rapidă la fața locului fără surprize și neplăceri, capabile să garanteze economie de timp și costuri reduse de instalare.

Pentru a face acest lucru, mai jos sunt prezentate câteva dispozitive (Tevi flexibile, Vane cu bilă, Vane de echilibrare, vane PICV etc.) solicitate și utilizate frecvent:

– pentru a realiza sisteme de reglare pe partea apei personalizate
– pentru a satisface cereri/nevoi specifice ale clientului/utilizatorului final
– configurați liber o unitate în funcție de nevoile de instalare

Personalul cu înaltă calificare va instala dispozitivele și va configura unitățile după cum este necesar, oferind clientului un produs complet, funcțional, testat și de ultimă generație în conformitate cu reglementările în vigoare.