ACTIONclima XD
ACTIONclima XD
ACTIONclima XD

Destratificator

ACTIONclima XD
ACTIONclima XD
ACTIONclima

Cumpără acest produs

Cumpără acest produs din magazinul nostru online, din rețeaua de magazine Daver. Click pe legătura de mai sus pentru a accesa magazinul nostru.

Sună un consultant

Ai nevoie de ajutor? Un consultant ACTIONclima este mereu la dispoziția ta. Click pe legătura de mai sus și intră în legătură cu consultantul.

Contactează-ne

Suntem aici pentru clienţii noştri. Accesează pagina de contact, prin butonul de mai sus, pentru a afla toate detaliile de contact.

Despre produs:

– Destratificatoarele ACTIONclima sunt ideale pentru instalarea pe plafoanele de hale industriale si comerciale si pentru recuperarea termica a aerului stratificat.

– Ele produc o economie de energie (= conomisirea costurilor de încălzire) până la 40%.

– Acestea permit utilizarea aerului cald acolo unde oamenii stau și garantează un gradient termic mai mic de 0,15° C pe metru.

– Ele garantează o distribuție uniformă a căldurii, producând un mediu mai sănătos și mai confortabil (evitând curenții de aer și zonele cu aer cald și umed), pentru un confort fizic îmbunătățit.

– Ele permit, de asemenea, recuperarea căldurii produsă de eventualele instalații tehnologice (cuptoare, uscătoare etc.) care reduc necesarul de căldură.

– Ele permit schimbul rapid de aer reducând emisiile și mirosul de concentrare.

– În timpul verii, se asigură o mișcare plăcută a aerului.