ACTIONclima XT
ACTIONclima XT
ACTIONclima XT

Aeroterme

ACTIONclima XT
ACTIONclima

15 versiuni disponibile:

Motorizare tradițională AC~230V, motorizare brushless (fără perii) Ec~230V, numai cu aer, cu bobină de apă, cu încălzitor electric.

AC

230V-1Ph

7 Versiuni:

– Ventilator elicoidal sau centrifugal.
– Doar încălzire.
– Încălzire și răcire.
– Conductibil (doar căldură).

EC

230V-1Ph

5 Versiuni:

– Ventilator elicoidal sau centrifugal.
– Doar încălzire.
– Încălzire și răcire.
– Conductibil (doar căldură).

AC

230V-1Ph

3 Versiuni:

– Ventilator elicoidal.
– Doar încălzire.
– Încălzire și răcire.
 

Cumpără acest produs

Cumpără acest produs din magazinul nostru online, din rețeaua de magazine Daver. Click pe legătura de mai sus pentru a accesa magazinul nostru.

Sună un consultant

Ai nevoie de ajutor? Un consultant ACTIONclima este mereu la dispoziția ta. Click pe legătura de mai sus și intră în legătură cu consultantul.

Contactează-ne

Suntem aici pentru clienţii noştri. Accesează pagina de contact, prin butonul de mai sus, pentru a afla toate detaliile de contact.

Despre produs:

– Designul atrăgător al noilor modele oferă acestui produs un aspect complet nou, care permite o integrare ușoară în spațiile comerciale (centre comerciale, magazine, depozite, etc.), mergând chiar spre zonele industriale, unde acest produs este destul de des întâlnit.

– 12 versiuni standard disponibile:
XT-HA (& XT-HB): Aerotermă cu ventilator elicoidal monofazat 230Vac și bobină de apă, numai încălzire (HA=1 viteză), (HB=3 trepte).

XT-HC (& XT-HD): Aerotermă cu ventilator elicoidal monofazat 230Vac și bobină de apă, încălzire și răcire (HC=1 viteză), (HD=3 trepte).
XT-HE (& XT-HF): Aerotermă cu ventilator elicoidal monofazat de 230 Vac și (HE=încălzitor electric 230Vac/1Ph/50Hz), încălzire electrică 400Vac/3Ph/50Hz.
XT-CA (& XT-CE) (și XT-CE): Aerotermă cu ventilator centrifugal monofazat cu 3 trepte și 230Vac (CA=încălzitor electric 400Vac/3Ph/50Hz), doar încălzire; ductabil.
XT-HAT (& XT-HTT) (& XT-HFT): Aerotermă cu ventilator helicoidal trifazat cu 400 Vac și (HAT=HFT=încălzitor electric 400Vac/3Ph/50Hz, doar încălzire)