▣ Link-uri utile
Informații, ajutor și legături online.

ACTIONclima Italia: este site-ul oficial al producătorului italian de unități pentru aer condiționat. Prezintă informații generale despre companie și unitățile, accesoriile pe care aceștia le produc.
Link: www.actionclima.it

HIDROS ROMÂNIA: este un magazin online care vinde atât unități pentru aer condiționat cat și elemente de schimb, accesorii și multe alte produse din domeniu.
Link: www.hidros-romania.ro

DAVER AMBIENT: este o companie brașoveană, care activează în aria comerciala a instalațiilor. Compania comercializează centrale termice, sisteme de ventilație, răcire sau încălzire, elemente tehnice, produse de bricolaj, sisteme de automatizări.
Link: www.daver.ro

DISTRIBUITOARE ÎNCĂLZIRE: este un magazin online care își așteaptă clienții cu: sisteme Pex, fitinguri, distribuitoare, adaptori, electrovalve, robineți, elemente pentru încălzirea în pardoseală, bariere de oxigen, supape amestec și multe altele.
Link: www.distribuitoare-incalzire.ro

Organizația Internațională de Standardizare: este o confederație internațională de stabilire a normelor în toate domeniile cu excepția electricității și a electronicii, care sunt reprezentate de IEC și cu excepția telecomunicațiilor reprezentate de ITU. Aceste trei organizații sunt unite în WSC.
Link: www.iso.org

Organismul naţional de standardizare – ASRO: este o asociaţie, persoană juridică româna de drept privat, de interes public, fără scop lucrativ, neguvernamentală şi apolitică constituită în baza prevederilor Legii nr. 163/2015 privind standardizarea naţională şi Ordonanţei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii.
Link: www.asro.ro

CENELEC: este Comitetul European pentru Standardizare în domeniul Electrotehnicii. Comitetul European pentru Standardizare Electrotehnica este responsabil in mod oficial de procesul de standardizare in domeniul electrotehnic.
Link: www.cenelec.eu